

CRA 2021 NATIONAL ASSEMBLY ONLINE PROGRAMME

Times are based on Australian Eastern Daylight Time.

MONDAY 22 NOVEMBER — Leaders and teams only

10.00am – 12.30pm New Leaders' Session (all leaders and teams welcome)

Called to Leadership: Peter Carroll FMS; Patty Fawkner SGS;

Equipped for Leadership: Mel Dwyer FdCC; Anne Walker;

Living the Life of Leadership: Peter Jones OSA

Panellists: Mary-Louise Petro RSM; Mary-Clare Holland OP;

Asaeli Raass SVD; Philip Watkins SSS

12.30pm – 1.15pm Break 45 mins

1.15pm – 2.15pm Plenary Council Reflection, facilitated by Karon Donnellon RSM

2.15pm – 2.45pm Break 30 mins

2.45pm – 4.15pm Male Leaders' Meeting, facilitated by Paul O'Keeffe FSP

2.45pm – 5.30pm Female Leaders' Meeting, facilitated by Anne Boyd CSB (including USIG

update)

TUESDAY 23 NOVEMBER – Open to Members of Religious Institutes

Embracing Mission – Interculturality and Prophetic Leadership

Keynote speakers: Teresa Maya CCVI and Kevin O'Neill SSC

10.00am – 10.30am President's welcome, acknowledgment of country, prayer

10.30am – 12.00pm Sessions 1

12.00pm - 12.30pm Break 30 mins

12.30pm – 2.00pm Sessions 2

2.00pm - 2.30pm Break 30 mins

2.30 – 4.00pm Sessions 3



WEDNESDAY 24 NOVEMBER - Open to Members of Religious Institutes

Embracing Mission – Interculturality and Prophetic Leadership

Keynote speakers: Teresa Maya CCVI and Kevin O'Neill SSC

10.15am – 10.30am Morning prayer/reflection

10.30am - 12.00pm Sessions 4

12.00pm – 12.30pm Break 30 mins

12.30pm – 2.00pm Sessions 5

2.00pm – 2.30pm Break 30 mins

2.30pm – 4.00pm Sessions 6

THURSDAY 25 NOVEMBER - Leaders and teams only

10.15am – 10.30am Morning prayer/reflection

10.30am – 12.00pm Elections, Commissioning and CRA Business (including presentation of

CRA's Strategic Priorities)

12.30pm – 1.15pm Break 45 mins

THURSDAY 25 NOVEMBER - Open to Members of Religious Institutes

1.15pm –1.45pm Laudato Si' Action Platform, facilitated by Adele Howard RSM

1.45pm – 2.15pm Presentation from Association of Ministerial PJPs

2.15pm – 2.30pm Break 15 mins followed by presentations from:

2.30pm – 2.45pm ACRATH

2.45pm – 3.45pm Australian Catholic Safeguarding Limited

3.45pm – 4.00pm Break 15 mins

4.00pm – 4.15pm Victorian Archives group

4.15pm – 5.15pm Emerging Futures Collaborative Limited

5.15pm Close and thanks